Sinds 1994 dé vloerenspecialist van Limburg

Intro Vloerencentrum
4.5
Gebaseerd op 83 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Intro Vloerencentrum

Bij Intro Vloerencentrum vindt u alles omtrent grind-, mortel- en gietvloeren. Het leggen van onze vloeren heeft alles te maken met vakmanschap. Wij bieden een ruim aanbod vloeren van de beste kwaliteit. Op onze website kunt u zich alvast laten inspireren. Waarschijnlijk heeft u na het lezen van alle informatie nog tal van vragen. Onze specialisten staan u graag te woord en komen bij u thuis om advies te geven over alle mogelijkheden, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. U bent ook van harte welkom in onze showroom. Daar kunt u alle mogelijke voeren bekijken. Of het nu om een Krystalstone grindvloer, Magnovloer, Marmerstone, Mortel, PU-Gietvloer of Premium Leefbeton gaat.

Intro Vloerencentrum heeft 30 jaar ervaring met het leggen van vloeren. Daarmee zijn we een van de meest ervaren bedrijven in Nederland. We leggen uitsluitend vloeren van de beste kwaliteit. Voor onze Grind en Magno vloeren gebruiken we uitsluitend het door ons ontwikkelde Krystalstone grind. Dit voldoet aan onze hoge kwaliteitsnormen. Zo is het grind tot 3 maal meer gezeefd en 2 x ingekleurd, waardoor de vloer nog mooier wordt. Voor onze gietvloeren werken we met materialen van de beste leveranciers. Onze medewerkers zijn gecertificeerd voor het leggen van de vloeren.

Ervaringen van onze klanten

arno schouw
arno schouw
16 Mei 2023
Siergrindvloer laten leggen met plinten, vaklui ! SUPER gedaan
Mikel Thuyns
Mikel Thuyns
3 Maart 2023
Introvloeren heeft afgelopen week bij ons de vloer gelegd. Wij zijn goed geholpen en blij met het eindresultaat. Een klein probleem werd gelijk verholpen door arno en zn team. Dank voor de service en het snelle handelen
Math Bex
Math Bex
27 Februari 2023
Op 22 en 23 februari een siergrindvloer laten leggen in de keuken en voorraadhok. We zijn heel goed geholpen in de zaak en ze zijn erg klantvriendelijk . Goede communicatie tussen klant en zaak. Ze maken duidelijke afspraken en komen ze ook na.Personeel erg vakkundig!Deze zaak raden we dan ook zeer zeker aan!
Wiel Jongen
Wiel Jongen
3 Februari 2023
Hier al voor de 2 e keer geweest voor leggen van grindvloer Zeer vakkundige werklieden zeker volgende keer weer
Jos Kicheleer
Jos Kicheleer
26 Januari 2023
Zeer tevreden met onze grindvloer, dat we nu zo'n resultaat hebben is geweldig. Nooit gedacht na problemen met de cement vloer eronder. Echt vakmensen. TOP.
Sandy _
Sandy _
7 September 2022
Goede service, eerlijk advies, en altijd goed bereikbaar. Werken samen met klant om beste samenwerking te hebben. Ook top samenwerking mit Mike Dietzebacher (team tegelleggers) - super kwaliteit, mooie afwerkingen en altijd vriendelijk. Doen 100% hun best om ook fouten van anderen met hun werk en tijd op te lossen. Happy, happy klant!
Erwin Eijsermans
Erwin Eijsermans
11 Juni 2022
Very good service every time we are there. And a fabulous floor 🙂
Joyce van Hees
Joyce van Hees
9 April 2022
Prima service. In de winkel zijn we goed geholpen, zoals advies en tips. Afspraken zijn allemaal nagekomen. De werkende mannen hebben super netjes gewerkt, en mooi gemaakt. Zijn zeer goede vakmensen. Wij raden intro vloeren centrum iedereen aan.

Assortiment vloeren

We bieden veel verschillende vloeren aan. Kijk onderstaand naar de verschillen van alle aangeboden vloeren.

Krystalstone

Intro Vloerencentrum is exclusief dealer van Krystalstone siergrind. Dit is de beste soort grind dat op de markt verkrijgbaar is. Het siergrind wordt gewonnen in een geselecteerde Duitse grindgroeve. Het grind wordt 3 keer meer gezeefd en kenmerkt zich door een rondere kiezel. De grindvloer wordt hierdoor gladder en de levensduur van de vloer wordt hiermee enorm verlengd. Het grind wordt twee keer gekleurd. Hierdoor krijgt het grind een veel diepere kleur die bij het leggen ook aanwezig blijft.

Een siergrind wordt gelegd door het vermengen van siergrind met epoxyhars. Hierdoor wordt de vloer supersterk en zeer duurzaam. Vervolgens wordt de vloer geseald om hem vloeistofdicht te maken. Het is van groot belang dat alle materialen op elkaar afgestemd zijn. Doordat wij de materialen in ons laboratorium uitvoering testen is dit gewaarborgd.

Intro Vloerencentrum legt grindvloeren sinds 1994 en is daarmee de meest ervaren partij om grind en marmerstone vloeren te leggen. Onze vloerenleggers worden intern opgeleid. Hierdoor wordt de jarenlange ervaring telkens doorgegeven aan de nieuwe generaties.

Intro Vloerencentrum is franchisegever voor ruim 25 franchisenemers. De franchisenemers worden intern bij Intro Vloerencentrum opgeleid. De materialen worden uit ons ruime magazijn uit voorraad aan de franchisenemers geleverd.

krystalstonegrindvloeren
Intro Vloerencentrum Kerkrade 1

Nieuw in ons assortiment, premium leefbeton

Steeds meer mensen raken gecharmeerd van een industriële uitstraling van hun woonkamer. Onze Premium Leefbeton is een naadloze vloer op epoxybasis.

Vraag gratis de Premium Leefbeton inspiratie folder aan. Deze zit vol met informatie voor jouw droom betonvloer. 

 
Traprenovatie

Traprenovatie

Is uw trap toe aan een opknapbeurt? Of wilt u een nieuwe trap plaatsen en deze stijlvol bekleden? Maak van uw trap een blikvanger in huis! Wij maken hem weer als nieuw en zorgen voor een stijlvolle uitstraling.

Steeds meer mensen kiezen voor siergrind als trapbekleding. Siergrind is door het antislip oppervlak veilig en het is zeer slijtvast, functioneel en stijlvol. U heeft de keuze uit 16 verschillende kleuren. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt en helemaal aan te passen naar uw persoonlijke smaak.

Bij een traprenovatie werken wij uitsluitend met duurzame materialen, zoals Krystalstone siergrind en op maat gemaakt RVS.

Waar kunnen we u nog meer mee helpen?

Vloerverwarming

Met vloerverwarming in huis ervaart u pas wat echt comfort betekent. Vloerverwarming wordt dan ook steeds populairder in Nederland. Steeds vaker wordt er voor vloerverwarming gekozen omdat het huis er gelijkmatiger door wordt verwarmd. 

Trapleuningen & Balustrades

Maak van uw trap een blikvanger in huis! Wij maken hem weer als nieuw en zorgen voor een frisse stijlvolle uitstraling. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt en helemaal naar uw persoonlijke smaak….

Projecten waar we trots op zijn

Waarom kiezen voor vloeren van Intro Vloerencentrum?

30 jaar ervaring

Vakmanschap en kwaliteit, al vele jaren lang.

Alles uit voorraad leverbaar

Zo is uw vloer snel geleverd en geplaatst!

Gratis advies aan huis

We komen graag bij u langs. Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom.

Altijd een vestiging dichtbij u in de buurt

Wij leveren en leggen vloeren in Nederland, België en Duitsland.

introvloerencentrum gietvloer 4

Op zoek naar inspiratie?

Vraag ons gratis e-magazine aan, boordevol met tips, adviezen en inspirerende beton en gietvloeren!

gietvloeren home

Bereken direct uw prijs

Benieuwd wat een nieuwe vloer kost? We maken snel een prijsopgave.